Доступність посилання

ТОП новини

Стан Семена Семенченка стабільний, загрози життю немає – лікарі


Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко
Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко

Стан командира добровольчого батальйону «Донбас» Семена Семенченка стабільний, загрози життю немає. Про це сьогодні повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.

За даними з департаменту, пораненого сьогодні в бою за Іловайськ доправили у Дніпропетровськ на лікування.

Семенченко отримав осколкові поранення у стегно та спину і перебуває в обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook написав, що операція Семенченка пройшла успішно і він хоче знову відправитися у зону АТО

«Тільки що переговорив з Семеном. Операція пройшла успішно. Так і рветься назад у бій. Каже, що у нього черга з добровольців у батальйон, хоче з кожним особисто попрацювати», – зазначив Філатов.

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко був поранений минулої ночі у бою за Іловайськ Донецької області.

За повідомленням батальйону «Донбас», сили антитерористичної операції минулої ночі за рахунок скоординованих дій добровольчих батальйонів «Донбас», «Дніпро» і частин регулярної армії взяли під свій контроль місто Іловайськ. Воно було важливим для комунікації і постачання донецького угруповання проросійських бойовиків.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня. Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG