Доступність посилання

ТОП новини

В бою під Іловайськом загинув чоловік журналістки Михайлини Скорик


У бою під Іловайськом Донецької області загинув чоловік журналістки Михайлини Скорик – Сергій, боєць батальйону «Донбас». Про це вона пише на своїй сторінці у Facebook.

«Він хотів піти героєм. Пішов. У Іловайську. За Україну, за друзів, за перемогу і за мирний Донбас. Дзвонити не треба. Писати теж. Достатньо помолитися за мир і кінець цього жахіття», – написала Михайлина.

Бійці батальйону «Донбас» вийшли з бою під Іловайськом Донецької області. Про це йдеться у повідомленні батальйону на їхній сторінці у Facebook.

За інформацією «Донбасу» упродовж сьогоднішнього дня загинуло четверо їхніх бійців. Був поранений командир «Донбасу» Семен Семенченко.

Між тим, батальйон «Шахтарськ» повідомляє, що їхні бійці продовжують бої під Іловайськом. У цьому батальйоні повідомляється про двох загиблих.

У вівторок вранці батальйон «Донбас» повідомляв, що сили антитерористичної операції минулої ночі за рахунок скоординованих дій добровольчих батальйонів «Донбас», «Дніпро» і частин регулярної армії взяли під свій контроль місто Іловайськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня. Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG