Доступність посилання

ТОП новини

За добу в зоні АТО загинули п’ять військовослужбовців


За останню добу в зоні антитерористичної операції загинули п’ятеро українських військовослужбовців, 21 – поранений, повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За даними РНБО, протягом доби сили АТО вступали у сутички з бойовиками 30 разів, а саме в районах населених пунктів Георгіївка, Лужки, Амвросіївка, Шевченко, Сонцеве, Стукалова Балка, Авдіївка, Макарове, Комишуваха, Іловайськ, Дзеркальне, Станиця Луганська.

Як заявив Лисенко, російські військові продовжують обстріли позицій сил АТО зі своєї території. «Так, з напряму російського селища Селезньове артилерією проведено обстріли в районі Амвросіївки. Околиці села Василівка обстріляли з російської Марфінки. Крім того, з території Росії завдано артилерійського удару по блокпосту і позиціях Збройних сил України в районі села Благодатне і Комишуваха під Амвросіївкою на Донеччині і сіл Макарове й Лужки на Луганщині», – заявив речник інформаційного центру РНБО.

За його словами, прикордонники щодня фіксують розвідувальні польоти російських безпілотних літальних апаратів над населеними пунктами азовського узбережжя – Сєдове, Новоазовськ, Маріуполь, а також над місцями дислокації сил АТО.

XS
SM
MD
LG