Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: артобстріли Калінінського району, троє загиблих – міськрада


Донецьк: артобстріли Калінінського району, троє загиблих – міськрада
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:41 0:00

Донецьк: артобстріли Калінінського району, троє загиблих – міськрада

Троє людей загинуло сьогодні у Донецьку. Вони перебували у машині, у яку влучив снаряд. Про це йдеться у повідомленні на сайті міської ради Донецька. За їхньої інформацією, артилерійський обстріл вівся сьогодні у Калінінському районі міста.

«Снаряди потрапили у 5-поверхові будинки № 58 і 58/а по вулиці Краснодонській, дитячий дошкільний заклад № 16, зруйнована покрівля Донецького міського молодіжного центру, там виникла пожежа. У довколишніх будинках вибуховою хвилею вибиті вікна, уламки снарядів знаходяться у дворах житлових кварталів поруч з супермаркетом «Обжора». Було пряме потрапляння у легковий автомобіль «Жигулі» на бульварі Шевченка, у цей момент у ньому знаходилися пасажири. У результаті пожежі, що виникла, всі троє вони згоріли заживо», – мовиться у повідомленні міськради.

У міській раді зазначають, що жителі повідомляють про залпи і вибухи у Київському і Кіровському районах. Пошкодження у Київському районі отримали як житлові будинки, так і комерційні підприємства. Залпи мінометів чути і у Петровському районі міста, зазначають у міськраді.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG