Доступність посилання

ТОП новини

Семенченко веде переговори, щоб продовжити термін виходу військових з оточення


Продовжити термін дії ультиматуму бойовиків щодо виведення українських військових з-під Іловайська спеціальним коридором намагається зараз командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Він написав, що зараз відбуваються переговори з розвідротою Повітряно-десантних військ Росії. Також він повідомив, що навколо українських військових залишаються три кола оточення: Новокатеринівка, Старобешеве і Червоносільске.

В останньому перебувають залишки батальйону «Донбас» і тих частин, які не здалися.

За словами Семенченка, проблема в тому, що військова частина, що оточила бійців під Червонопільском, нічого не знає про домовленості щодо коридору і дала ще дві години на здачу.

«Військова частина, що оточила хлопців, під Червонопільском нічого не знає про домовленості і дала ще дві години на здачу. Сподіваюся, що це просто повільні механізми військової бюрократичної машини», - пише комбат.

За словами Семенченка, він повідомив про ситуацію, що склалася, президента і командувача Нацгвардії.

Раніше у «Донбасі» повідомляли про домовленість з бойовиками о 10.00 ранку 30 серпня вивести українських військових з-під Іловайська спеціальним коридором.

XS
SM
MD
LG