Доступність посилання

ТОП новини

Україна «заробляє гроші» на лікування від «пухлини» на Донбасі – Луценко


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Голова президентської партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко називає «окуповані частини» Луганської і Донецької областей «раковою пухлиною українського організму», на лікування якої Україна має заробити. Про це Луценко написав у Facebook.

За його словами, «не можна допустити, щоб ця пухлина... мала право вето на лікування».

«Мирний план переводить боротьбу за Донбас в економічне русло. Це буде змагання розділених стіною НДР і ФРН. Як деградують проросійські невизнані утворення, ми знаємо на прикладах Абхазії та Придністров'я», – пише Луценко.

«Для перемоги у цьому змаганні нам треба запровадити радикальні реформи, рішучу боротьбу з корупцією і отримати новий План Маршалла від Заходу. 5-7 багатомільярдних інвестицій США, Німеччини, Китаю чи Франції стануть найкращою гарантією нашої перемоги над совдепом Лугандону», – зазначив колишній міністр внутрішніх справ.

5 вересня у Мінську представники України, Росії, ОБСЄ та проросійських сепаратистів підписали протокол за результатами консультацій тристоронньої контактної групи щодо спільних кроків, спрямованих на імплементацію мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Обидві сторони конфлікту на Донбасі вже заявили про порушення передбаченого протоколом режиму перемир’я і звинуватили противника у зриві домовленостей.

ОБСЄ оприлюднила підписаний у Мінську протокол (документ)

XS
SM
MD
LG