Доступність посилання

ТОП новини

Аксьонов: у «влади» Криму немає проблем з кримськими татарами


Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

У «влади» Криму «немає проблем з кримськими татарами», заявив самопроголошений «прем’єр-міністр» Сергій Аксьонов, повідомляє російське агентство «ИТАР-ТАСС».

«Жодних проблем у влади ні з кримськими татарами, ні з іншими кримчанами різних національностей немає. Ніякого поділу за національністю ми не робимо, – сказав Аксьонов. – У нас конструктив з усіма без винятку».

При цьому він зазначив, що обшук в офісі Меджлісу, проведений 16 вересня, це «робота спецслужб, які діють відповідно до інструкцій».

«Були певні сигнали про наявність в будівлі Меджлісу забороненої літератури і предметів», – сказав Аксьонов.

Меджліс після обшуку російських силовиків
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:30 0:00

Вранці 16 вересня в Сімферополі будівлю Меджлісу кримськотатарського народу оточили автоматники і провели обшук. У «МВС» і «Слідчому комітеті Криму» від коментарів відмовилися.

У ході обшуку були вилучені протоколи деяких засідань Меджлісу кримськотатарського народу, кілька релігійних книг, комп’ютерна техніка, а також особисті речі народного депутата України Мустафи Джемілєва.

Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як «залякування соціально активних людей, як елемент психологічного впливу».

XS
SM
MD
LG