Доступність посилання

ТОП новини

МВС і СБУ планують розслідувати спробу захоплення КРРТ – радник Авакова


Антон Геращенко
Антон Геращенко

Міністерство внутрішніх справ має намір розслідувати спробу рейдерського захоплення Концерну радіомовлення, радіозв’язку й телебачення, повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Сьогодні МВС з СБУ перевіряють ситуацію. Є ознаки того, що такі дії підпадають під статтю «рейдерство і самоуправство», – сказав Геращенко.

За його словами, вже сьогодні до єдиного реєстру буде внесений запис про початок кримінального провадження проти осіб, які намагалися захопити Концерн РРТ, який має стратегічне значення у мовленні і передачі сигналу по Україні. «Є думка, що ці дії пов’язані з виборчою кампанією. За цим стоїть колишній директор концерну пан Захаренко, який був підконтрольний сім’ї президента Януковича і виконував завдання, які ставилися йому з монополізації інформпростору України», – наголосив Геращенко.

Він також зазначив, що в ході слідства будуть надані всі відповіді на запитання, що виникли у зв’язку із ситуацією навколо концерну.

Сьогодні вранці Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення заявив про рейдерське захоплення підприємства його колишнім керівництвом на основі рішення Тельманівського районного суду Донецької області, що скасовує розпорядження Кабінету міністрів України від 23 квітня 2014 року про призначення Олександра Півнюка генеральним директором концерну.

XS
SM
MD
LG