Доступність посилання

ТОП новини

Винні в інциденті з Шуфричем повинні бути притягнуті до відповідальності – Палиця


Побитий народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич в Одесі
Побитий народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич в Одесі

Глава Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця заявив, що винні в інциденті з депутатом Верховної Ради від Партії регіонів Нестором Шуфричем повинні бути притягнуті до відповідальності. Про це він сказав під час прес-конференції.

За словами Палиці, у нього склалося відчуття, що все було продумано і підготовлено заздалегідь.

«Ми потрапили на всі телеканали, це дали російські ЗМІ і західні ЗМІ. У мене склалося відчуття, що все було продумано і підготовлено. Спочатку прес-конференція мала відбутися в одному місці, де міліція готова була забезпечити безпеку. І там була домовленість патріотично налаштованих людей з міліцією, що ніяких порушень закону не буде. Вони лише поставлять Шуфричу прямі питання, щоб одержати відповіді. Але Шуфрич і Скорик (екс-голова Одеської ОДА Микола Скорик – ред.) чомусь звідти пішли, і відправилися в хол обладміністрації. Вони стали на прохідній, встановили відеокамери і упродовж 19,5 хвилин нічого не робили, тільки чекали. Потім з’явилося радикальне крило, від якого відмовляються всі патріотичні сили...», – зазначив Палиця.

Глава Одеської облдержадміністрації наголосив, що міліція повинна притягнути до відповідальності винних.

Раніше в середу в «Правому секторі» заявили, що члени цієї партії не брали участі у бійці. За словами представника «Правого сектора» Борислава Берези, Шуфрич сам організував своє побиття.

30 вересня в Одесі побили народного депутата Нестора Шуфрича. Стався конфлікт між Шуфричем і групою осіб, які перешкоджали депутатові потрапити всередину будівлі обладміністрації в Одесі. За фактом бійки відкрили кримінальне провадження.

XS
SM
MD
LG