Доступність посилання

ТОП новини

Держкомтелерадіо звинувачує російський «Перший канал» у причетності до тероризму


Учасник маршу миру в Москві, вересень 2014
Учасник маршу миру в Москві, вересень 2014

Державний комітет телебачення радіомовлення вважає, що російський «Перший канал» причетний до тероризму. Про це йдеться у повідомленні Держкомтелерадіо.

«Російський «Перший канал», який показав в прямому ефірі обстріл бойовиками організації «ДНР», яка визнана в Україні терористичною, донецького аеропорту з приміщень, в яких проживають мирні люди, відтепер несе пряму відповідальність за сприяння тероризму. На совісті «журналістів» цього каналу, зокрема Сергія Зеніна, який з єхидством коментував цей страшний сюжет, - кров і смерть мирних людей і бійців української армії, які захищають рідну землю від російсько-терористичних агресорів», - йдеться в повідомленні, інформує агентство «Українські новини».

У Держкомтелерадіо вважають, що цей прецедент має бути розглянутий і засуджений міжнародною спільнотою, зокрема Організацією з безпеки і співробітництва в Європі, представники якої перебувають в зоні проведення АТО в якості спостерігачів.

Раніше Держкомтелерадіо звернулося до керівників друкованих видань України з проханням не друкувати програми заборонених в Україні російських телеканалів.

Вчора, за даними прес-служби міської ради, в результаті обстрілу в Донецьку загинули 9 мирних громадян і 30 отримали поранення.

За даними РНБО, вчора в результаті обстрілу позицій українських силовиків загинув один військовослужбовець, 18 отримали поранення.

XS
SM
MD
LG