Доступність посилання

ТОП новини

Має бути створений спеціальний держорган з проблем Донбасу й Криму – Тимошенко


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє про потребу створення окремого органу державного управління для вирішення всіх соціальних та економічних проблем мешканців окупованих територій України.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на її сайті.

«Я вважаю, що зараз негайно мусить бути створений спеціальний державний орган, який буде займатися виключно проблемами Донбасу і проблемами Криму. Люди, які в біді, не мають роботи, якщо вони виїхали з Донбасу, якщо не виїхали – не знають, чи буде їм завтра заплачено пенсію, чи буде у них, де жити і куди йти на роботу», – сказала Юлія Тимошенко сьогодні в ефірі телеканалу «Україна».

Юлія Тимошенко зазначила, що вражена мужністю луганчан та донеччан, які повертаються додому, незважаючи на те, що стріляють з обох сторін. «Коли вони виїхали і спробували знайти собі місце на території України, то вони побачили те, що бачать всі біженці – немає жодної підтримки, жодної державної структури, яка б системно займалася людьми, які вимушені були виїхати з зони АТО», – додала вона.

Своїм розпорядженням від 11 червня 2014 року уряд України створив міжвідомчий координаційний штаб із питань соціального забезпечення переселенців із тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Головою штабу є заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій,

XS
SM
MD
LG