Доступність посилання

ТОП новини

У Мілані розпочалася зустріч Путіна з Порошенком та західними лідерами


Попередня зустріч українського і російського лідерів за участю західних голів держав відбулася 6 червня в Нормандії
Попередня зустріч українського і російського лідерів за участю західних голів держав відбулася 6 червня в Нормандії

У Мілані в кулуарах саміту «Азія – Європа» в розширеному форматі розпочалася зустріч з українського питання. Про це повідомляє Адміністрація президента України у своєму твітері.

У зустрічі беруть участь президенти Росії та України Володимир Путін і Петро Порошенко, а також прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці, прем’єр Великої Британії Дейвід Камерон, канцлер Німеччини Анґела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд, керівник Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і президент Європейської ради Герман ван Ромпей.

Діалогу в розширеному форматі передували зустрічі канцлера Німеччини Анґели Меркель окремо з президентами України та Росії. Під час розмови з Петром Порошенком сторони «особливу увагу звернули на важливість імплементації «мінських домовленостей» та повного припинення вогню», повідомив у твітері голова української держави.

Тим часом на зустрічі Путіна і Меркель зафіксовані «суттєві розбіжності в поглядах на генезу внутрішньоукраїнського конфлікту, а також на першопричини того, що там відбувається тепер», поінформував речник російського президента Дмитро Пєсков.

XS
SM
MD
LG