Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко та лідери європейських країн продовжили зустріч без Путіна – Цеголко


Президент України Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд продовжили зустріч щодо ситуації в Україні. Про це повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко у своєму twitter.

Крім того, прес-секретар уряду ФРН Штеффен Зайберт у своєму twitter зазначив, що, на думку Меркель, ніякого прориву у переговорах в Мілані немає.

«Меркель про Україну: Поки що ніякого прориву, зближення у деталях немає. Центральний пункт: чи буде дотримано територіальної цілісності України?» – написав він.

У Мілані вранці завершилась зустріч у широкому форматі щодо ситуації в Україні за участю президента України Петра Порошенка, президента Росії Володимира Путіна і європейських лідерів. Зустріч тривала близько 1,5 годин.

Італійський прем’єр Маттео Ренці заявив, що відчує «позитивний настрій» щодо врегулювання кризи в Україні. Путін також назвав зустріч «доброю, позитивною». Згодом прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що переговори – складні, є розбіжності.

XS
SM
MD
LG