Доступність посилання

ТОП новини

«Укрпошта» зупинила операції з грошовими переказами у зоні АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

«Укрпошта» зупинила операції виплати грошових переказів, а також приймання всіх видів платежів на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролює українська влада. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Поштові відправлення з позначкою «Післяплата» з чи до населених пунктів Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою, не приймаються.

До інших населених пунктів Донецької та Луганської областей пересилання поштових відправлень з познакою «Післяплата» здійснюється у звичайному режимі.

Також зазначається, що підприємство не несе відповідальності за дії будь-яких осіб на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою, з приймання чи виплати грошових переказів та приймання платежів від імені «Укрпошти».

З квітня на території Донецької та Луганської областей проводиться антитерористична операція. Деякі райони цих областей продовжують контролювати бойовики угруповань «ДНР» та «ЛНР», які в Україні визнані терористичними.

XS
SM
MD
LG