Доступність посилання

ТОП новини

Хлопця, який під Радою нападав на міліцію з ланцюгом, арештували на два місяці – Геращенко


Суд заарештував на два місяці на період слідства жителя Новоград-Волинського 1998 року народження, який під час заворушень під парламентом 14 жовтня бив ланцюгом правоохоронців, повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

«На думку лідера однієї з шанованих партій, міліція як завжди не права – знущається над дитиною-інвалідом, яка ходить у корсеті, майже сліпа. На відео хлопець в зеленій куртці показує чудеса майстерності володіння ланцюгом і нанесення нею ударів по працівникам міліції (мусорам поганим)», – пише Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, хлопцеві з ланцюгом загрожує 15 років і 11 місяців ув’язнення. Проте Геращенко висловив припущення, що суд йому «швидше за все дасть умовний термін».

14 жовтня біля будівлі Верховної Ради невідомі кидали вибухові пакети, петарди, каміння у міліцію, також були сутички з правоохоронцями.

Тоді міліція затримала 50 учасників провокацій біля будівлі Верховної Ради, частину з яких згодом відпустили. За даними МВС, 15 правоохоронців постраждали в результаті сутичок.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що міліція затримала сина кандидата в народні депутати від партії «Свобода» Олександра Захарчука за підозрою в побитті правоохоронця біля Верховної Ради 14 жовтня. За його словами, затриманий бив правоохоронців ланцюгом під час акції біля Верховної Ради.

XS
SM
MD
LG