Доступність посилання

ТОП новини

У Києві стартував опалювальний сезон – КМДА


У Києві міська влада розпочала постачання тепла на об’єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону, повідомляє прес-служба міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

«Через погіршення погодних умов і значне зниження середньодобової температури в столиці ухвалено рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщень лікарень, дитсадків і шкіл», – повідомив Пантелеєв.

За його словами, мер підписав розпорядження про теплопостачання на об’єкти соціальної інфраструктури 17 жовтня. «Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків», – заявив Пантелеєв.

Заступник голови КМДА також розповів, що акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період на сьогодні отримали всі житлові будинки, а також усі об’єкти соціальної інфраструктури, що перебувають у комунальній власності.

20 жовтня президент України Петро Порошенко на зустрічі з віце-прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом дав доручення розпочати опалювальний сезон по всій Україні до кінця робочого тижня.

XS
SM
MD
LG