Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський не має жодного стосунку до «Самопомочі» – Войціцька


Вікторія Войціцька
Вікторія Войціцька

Політичне «Об’єднання «Самопоміч» жодним чином не пов’язане з олігархом Ігорем Коломойським, запевнила Радіо Свобода член партії Вікторія Войціцька.

«Коломойський, як і інші олігархи, немає ніякого стосунку до «Самопомочі». Ми не хочемо мати жодних стосунків з старою владою, і в тому числі через олігархів», – розповіла Войціцька в ефірі програми «Ми Разом».

Відповідаючи на запитання про фінансування виборчої кампанії, представник партії «Самопоміч» зазначила, що «все будувалося на прямому спілкуванні з виборцями».

«Об’єднання «Самопоміч» не має великого «гаманця» й тому кампанія будувалася на основі поїздок регіонами й прямого спілкування з людьми», – пояснила Войціцька.

За її словами, партія «Самопоміч» пропонує зняти депутатську недоторканність й у жодному разі не йти, навіть на ситуативну співпрацю з колишніми регіоналами, які знову пройшли до парламенту.

Наразі ЦВК опрацювала понад 99% електронних протоколів. «Самопоміч» набирає 10,99 % голосів. Партія вперше потрапляє до Верховної Ради.

XS
SM
MD
LG