Доступність посилання

ТОП новини

У МЗС Росії обурені, що до Верховної Ради потрапляють командири батальйонів і Ярош


У Міністерстві закордонних справ Росії обурені тим, що до нового парламенту України потрапляють командири батальйонів, які воюють у зоні АТО. Про це йдеться у заяві відомства.

«Про яку прихильність демократичним стандартам і цінностям може йти мова, якщо до Верховної Ради пройшли польові командири батальйонів. Вони готові принести у стіни парламенту свої методи боротьби з тими, хто не згоден з ними і відкрито заявляє про це. На адресу опозиції звучать образи, обіцянки фізичної розправи. Їй наполегливо «рекомендують» мовчати, а краще, як «радить» лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош «не приходити в парламент», – йдеться у заяві МЗС Росії.

Росія закликає українських політиків відмовитися від подібних «конфронтаційних викликів», які розколюють суспільство.

Крім того, у МЗС Росії виборчу кампанію в Україні охарактеризували як «жорстке, буквально на межі фолу, протистояння різних політичних сил».

Раніше голова МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Росія вважає вибори в Україні «такими, що відбулися» і очікує остаточних результатів.

26 жовтня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. Міжнародна спільнота заявила, що вибори відбулися відповідно до міжнародних стандартів.

XS
SM
MD
LG