Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 37 разів обстріляли українські позиції − прес-центр АТО


За добу бойовики 37 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції, але ніч на сході України минула відносно спокійно. Як повідомляє прес-центр АТО, ввечері зафіксовано перестрілки зі стрілецької зброї на мосту поблизу міста Щастя, артилерійські обстріли в районі Новомихайлівки, мінометні обстріли та обстріли зі стрілецької зброї на околицях Дебальцева.

Інформація щодо втрат серед українських військовослужбовців під час цих зіткнень не надходила.

Вночі сепаратисти не обстрілювали українських силовиків в секторі Маріуполя, проте зранку неконтрольовані формування з мінометів обстріляли позиції сил АТО поблизу населених пунктів Павлополь та Гнутове. Втрат немає, блокпости, опорні та спостережні пункти перебувають під контролем українців. Водночас у повідомленні зазначається, що бойовики продовжують вести вогонь по населених пунктах, де немає сил АТО, тим самим завдаючи шкоди мирним мешканцям.

За добу зафіксовано 7 випадків артилерійського та мінометного обстрілу населених пунктів, в тому числі території населених пунктів Гірське та Золоте − з боку Первомайська, що нині перебуває під контролем «ЛНР», артилерійський обстріл території села Кримське Слов’яносербського району.

XS
SM
MD
LG