Доступність посилання

ТОП новини

Волонтери збирають гроші на тепловізор для батальйону «Черкаси»


Черкащани збирають гроші на тепловізор для батальйону «Черкаси»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:49 0:00

Черкащани збирають гроші на тепловізор для батальйону «Черкаси»

У центрі Черкас триває благодійний ярмарок «Майстрині для миру». Як передає кореспондент Радіо Свобода, за рахунок зібраних коштів черкаські волонтери планують придбати тепловізор для бійців батальйону «Черкаси». Таке спорядження із комплектуючими коштує 80 тисяч гривень. До початку акції волонтери зібрали частину суми – близько десяти тисяч. Більше коштів сподіваються виручити під час патріотичного ярмарку.

«Ми хочемо, щоб у хлопців була можливість бачити ворога у темряві. Саме в той час, коли уся нечисть до них лізе», – кажуть волонтери.

Участь в акції взяли черкаські майстрині. Найбільше на ярмарку є виробів, виготовлених власноруч. Це і одяг, прикраси, обереги, книги із дитячими патріотичними віршами та випічка. Долучилися до акції змогли навіть найменші черкащани – вихованці дитячого садочку «Золотий ключик», які змайстрували маленьких павучків.

Окрім того, на ярмарку проводять майстер-класі з плетіння маскувальних сіток.

Акції на підтримку українських бійців на сході України – непоодинокі. Громадські активісти, волонтери заохочують громадян не лише фінансово, а й емоційно допомагати воякам, відправляючи в зону АТО дитячі малюнки, листівки зі словами підтримки тощо.

XS
SM
MD
LG