Доступність посилання

ТОП новини

У Горлівці бойовики захопили виробниче приміщення заводу «Реахім» − облУВС


В окупованій Горлівці бойовики захопили виробниче приміщення заводу «Реахім». Про це повідомили у Відділі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Так, згідно з оперативним зведенням за минулу добу, в обласний главк надійшло повідомлення про те, що в Горлівці захоплено бойовиками виробниче приміщення ТОВ «Реахім».

Правоохоронцями за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 341 Кримінального кодексу України (захоплення державних або громадських будівель або споруд).

Основний вид діяльності Горлівського заводу «Реахім» − це виробництво пластифікаторів, які є обов`язковими добавками при виготовленні гумотехнічних виробів, полівінілхлориду, лакофарбової продукції, епоксидних смол, полімерних матеріалів, лінолеуму, синтетичних масел та інших продуктів хімічної промисловості.

Завод є також виробником хімічних компонентів для приготування холодно-твердих сумішей, випускає хімічні затверджувачі для сучасного ливарного виробництва. Також підприємство освоїло випуск бутилацетату, що широко застосовується в лакофарбовій промисловості і в даний момент є єдиним виробником зазначених вище продуктів в Україні.

XS
SM
MD
LG