Доступність посилання

ТОП новини

Редактора «Ехо Москви» позбавили можливості пропускати гостей – колега


Головний редактор «Ехо Москви» Олексій Венедиктов
Головний редактор «Ехо Москви» Олексій Венедиктов

Генеральний директор російської радіостанції «Ехо Москви» Катерина Павлова позбавила головного редактора Олексія Венедиктова можливості пропускати у будівлю гостей ефіру. Про це повідомив заступник головного редактора радіостанції Володимир Варфоломеєв на своїй сторінці у Twitter.

Голова холдингу «Газпром-Медіа» і голова ради директорів «Ехо Москви» Михайло Лесін обіцяв у вівторок зустрітися з колективом радіостанції. Про це Радіо Свобода повідомив у неділю заступник головного редактора радіостанції Сергій Бунтман.

Минулої п’ятниці стало відомо про проведення 21 листопада заочного голосування ради директорів «Ехо Москви» з трьох питань: про головного редактора, про редакцію радіостанції та формат її мовлення.

6 листопада Лесін допустив можливість відставки Венедиктова.

Приводом стала відмова головного редактора звільнити журналіста Олександра Плющева, на чому наполягало керівництво «Газпром-Медіа», яке вважає аморальним його запис Twitter через загибель сина голови президентської адміністрації Сергія Іванова.

Плющев був звільнений гендиректором радіостанції Катериною Павловою, а Михайло Лесін і Олексій Венедиктов після кількох зустрічей так і не ухвалили спільного рішення.

«Газпром-Медіа» володіє 66 відсотками акцій «Ехо Москви».

XS
SM
MD
LG