Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Харкова стався вибух, постраждалих немає


Вибух, ілюстраційне фото
Вибух, ілюстраційне фото

У центрі Харкова біля військового шпиталю стався вибух. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Як повідомила речник управління МВС у Харківській області Наталія Захарова, о 17.50 надійшло повідомлення, що на вулиці Трінклера стався вибух.

На місце інциденту виїхала оперативна група експертів МВС та МНС.

За даними Захарової, потерпілих немає, шпиталь працює в звичайному режимі.

Очевидці повідомляють про пошкодження електропідстанції, що стоїть біля військового шпиталю, а також пошкодження вікон будинку навпроти.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко припускає, що вибух вчинено з метою дестабілізації ситуації в Харкові.

«Якщо цей вибух був справою рук людини, що сьогодні ж з’ясують експерти, то можна розцінювати цей вибух як теракт спрямований на залякування і дестабілізацію жителів Харкова, а також на створення нервової обстановки у одужуючих солдатів і офіцерів», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

9 листопада у центрі Харкова у пабі «Стіна» на вулиці Римарській пролунав вибух. Внаслідок вибуху постраждали 11 людей. СБУ кваліфікувала вибух у харківському пабі як теракт. 17 листопада силовики затримали 12 диверсантів за підозрою в причетності до вибуху в рок-пабі «Стіна».

За даними СБУ, група була ланкою у складі фінансованої та керованої спецслужбами Росії мережі терористичних груп, які мали на меті дестабілізувати ситуацію в регіоні.

XS
SM
MD
LG