Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики не припиняють обстрілів по всій довжині фронту – прес-центр АТО


Станом на вечір суботи, 22 листопада, проросійські бойовики в зоні АТО здійснили 33 обстріли та нальоти на українські позиції по усій довжині фронту, повідомляє прес-центр АТО.

«Бойовики не припиняли мінометних обстрілів та артилерійських нальотів по усій довжині фронту. За день вони здійснили тридцять три спроби дестабілізувати нашу оборону. Зокрема, ворожі підрозділи 6 разів застосовували артилерію, 20 разів вели вогонь з мінометів, тричі обстрілювали наші позиції з БМ-21», – наводить свої дані прес-центр українських силовиків.

Вогонь вівся по шести основних напрямках: Первомайському, Луганському, Донецькому, Дебальцевському, Гранітному, Маріупольському, ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Також там повідомляють про обстріл з «Градів» поблизу населеного пункту Щастя з району Весела Гора Луганської ТЕС.

На сайті незаконного збройного угруповання «ЛНР» підтверджують обстріли силами сепаратистів 31-го блокпосту української ЗСУ, розташованого в районі Бахмутки.

Згідно з Мінськими домовленостями від 5 вересня, обидві сторони конфлікту зобов'язуються припинити вогонь та скласти зброю. Петро Порошенко заявив у п'ятницю, 21 листопада, що «мінський формат» залишається найбільш прийнятним для України.

XS
SM
MD
LG