Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові стався вибух біля військової частини


Порожній п’єдестал пам’ятника Леніну в центрі Харкова
Порожній п’єдестал пам’ятника Леніну в центрі Харкова

У Харкові минулої ночі, близько 23:40 стався вибух. Про це Радіо Свобода повідомив журналіст інтернет-видання «Міський дозор» Павло Новік.

«Вибух був чи біля військової частини, чи міну приліпили на самій території за огорожею відразу. Я неодноразово писав, що ця військова частина особливо не охороняється», – повідомив Радіо Свобода Павло Новік.

Його п’ятиповерховий житловий будинок розташовується якраз побіля військової частини. Журналіст каже, що бачив, як посипалося віконне скло на першому поверсі, а також у прибудові.

«Я бачив, що з гори сипалося скло, бо скло летіло повз моє вікно.У мене в квартирі одне скло тріснуло. Вибух був потужний», – розповів Павло Новік.

Як повідомляють інформагенції, вибух стався поблизу військової частини А1361, за попередньою інформацією, потерпілих немає.

На місці пригоди працюють вибухотехніки, експерти з СБУ і міліції. Офіційні коментарі правоохоронці обіцяють оприлюднити за кілька годин.

Це не перший протягом листопада інцидент у Харкові. Зокрема, 20 листопада стався вибух у центрі міста поблизу військового шпиталю.

На Харківщині діють 10 розвідувально-диверсійних груп, що фінансуються спецслужбами Росії, заявив 21 листопада начальник СБУ в Харківській області Олександр Пивовар.

XS
SM
MD
LG