Доступність посилання

ТОП новини

Троє міліціонерів постраждали у сутичках через концерт Лорак – МВС


Троє міліціонерів постраждали від сльозогінного газу біля київського палацу «Україна», де у середу увечері відбувається концерт співачки Ані Лорак. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті київської міліції.

«Під час здійснення охорони громадського порядку навколо палацу «Україна» троє працівників міліції, намагаючись припинити протиправні дії хуліганів, отримали ушкодження від потрапляння сльозогінного газу у дихальні шляхи та на слизові оболонки очей. Постраждалим медики швидкої надали першу необхідну допомогу на місці. З числа цивільних громадян ніхто не постраждав», – мовиться у повідомленні.

У середу увечері у київському палаці «Україна» проходить концерт Ані Лорак. Проте активісти намагаються перешкодити його проведенню.

«Група агресивно налаштованої молоді у кількості близько 100 чоловік вчинили безлад біля входу до центрального концертного залу «Україна», не давали шанувальникам співачки спокійно і безперешкодно увійти до приміщення. В людей летіло каміння та яйця, молодики труїли їх сльозогінним газом», – зазначають у МВС.

За повідомленням МВС, за фактом події слідчі почали перевірку за статтею 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

У середу, 26 листопада, активісти намагаються зірвати концерт співачки Ані Лорак, у палаці «Україна» у Києві.

Лорак уже переносила концерти через можливі провокації. Попри обурення активістів, артистка продовжує виступати у Росії та в Криму.

Чим закінчилася спроба зірвати концерт Ані Лорак
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:34 0:00

XS
SM
MD
LG