Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїль допоможе Україні розвинути медицину екстреного реагування – посол


Ізраїль допоможе Україні реформувати і розвинути так звану медицину невідкладної допомоги. Ізраїльські й українські фахівці спільно працюватимуть над відповідною програмою, повідомив посол Ізраїлю в Україні Еліав Бєлоцерковські.

«Ми здійснюємо програму разом зі Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Власне, саме ВООЗ обрала Ізраїль для допомоги Україні, оскільки ізраїльська система невідкладної медичної допомоги має високий рівень, і наші лікарі й медсестри мають значний досвід. З українськими колегами ми працюватимемо у таких напрямках, як створення і розвиток системи медичної надзвичайної допомоги і тренування для медсестер. Окремо проведемо тренінги для психологів, що працюють з жертвами криз і травм», – сказав ізраїльський дипломат.

Упродовж цього тижня головна медсестра МОЗ Ізраїлю Шоши Роба і координатор служби екстреного реагування Червоного Хреста Ізраїлю Хаїм Рафаловські ознайомлюються з діяльністю медсестер і медицини з надзвичайних ситуацій України, щоб визначити коло українських фахівців, з якими на тренінгах працюватимуть ізраїльські фахівці.

XS
SM
MD
LG