Доступність посилання

ТОП новини

Неідентифікованими залишаються тіла 9 загиблих у «Боїнгу-777» на Донбасі


28 листопада із Харкова до Нідерландів вилетів останній літак з останками тіл загиблих у «Боїнгу-777»
28 листопада із Харкова до Нідерландів вилетів останній літак з останками тіл загиблих у «Боїнгу-777»

Ідентифіковано тіла 289 із 298 загиблих під час авіакатастрофи «Боїнга-777» на Донбасі. Про це заявив постійний представник Нідерландів у ЄС Пітер де Гуйєр у понеділок, 1 грудня, у Брюсселі під час зустрічі комісії із закордонних справ Європарламенту.

«Останній літак доставив останки жертв до Нідерландів. Він прилетів до Ейндговена минулої п’ятниці, 28 листопада. Всі останки були доставлені до військового комплексу у місті Гілверсюм, де проводиться ідентифікація. Наразі 289 з 298 тіл жертв ідентифіковані, але робота триває», – зазначив де Гуйєр.

Він наголосив, що ніяких висновків щодо причин катастрофи до завершення розслідування озвучено не буде.

«Рада розслідувань із питань безпеки Нідерландів має намір оприлюднити кінцевий звіт до середини 2015 року. Метою розслідування є встановити обставини катастрофи, а не вину», – каже Пітер де Гуйєр.

28 листопада із Харкова до Нідерландів вилетів останній літак з останками тіл загиблих пасажирів збитого на Донеччині малайзійського літака «Боїнг-777».

Внаслідок катастрофи, яка сталася 17 липня, загинули всі 298 людей, що були на борту «Боїнга».

Захід і Україна заявляли, що мають докази того, що літак збили проросійські бойовики із комплексу «Бук» за ймовірної підтримки Москви. Бойовики і Росія свою причетність відкидають.

XS
SM
MD
LG