Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко передав на потреби військових АТО техніку та озброєння


Бійцям АТО передали майже 100 танків, БТРів та САУ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:10 0:00

Бійцям АТО передали майже 100 танків, БТРів та САУ

Президент Петро Порошенко передав військовослужбовцям на Харківщині озброєння та військову техніку, яка попрямує в зону АТО після оформлення необхідних процедур. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Нехай це озброєння, військова техніка та любов до Батьківщини завжди приносять вам перемогу, і наближають годину визволення нашої землі від ворогів-окупантів», – сказав Порошенко.

«Оборонпром» уже 2015 рік має дворазове збільшення завантаження потужностей з виробництва військової техніки нового покоління. В першу чергу йдеться про БТР-4 і всі його модифікації. Готується серйозне виробництво бойової машини «Варта» і танків «Оплот», – наголосив Порошенко.

За його словами, «оборонка» нині працює у три зміни, а борги із зарплати працівникам підприємств оборонно-промислового комплексу погашені.

«Два місяці тому заборгованість тількипо харківському заводу імені Малишева була 22 мільйони гривень, сьогодні – нуль. І це означає, що держава всі сили спрямовує на те, щоб підвищити бойову міць», –зауважив глава держави.

Сьогодні президент Петро Порошенко на аеродромі міста Чугуєва у Харківській області взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України.

XS
SM
MD
LG