Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську освятили подарунки бійцям АТО до Дня святого Миколая


У Дніпропетровську підготували подарунки солдатам до Дня святого Миколая
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:57 0:00

У неділю в Дніпропетровську освятили маскувальні сітки для бронетехніки, які волонтери плетуть на прохання українських військових в АТО, а також подарунки, які жителі міста, зокрема школярі, зібрали для бійців до Дня святого Миколая.

За словами координаторів волонтерського «Батальйону «Купол», вони запросили священика УПЦ Київського патріархату, щоб той освятив подарунки, які поїдуть безпосередньо на передову, і благословив волонтерів на продовження їхньої справи.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, впродовж тижня вчителі та учні 46-ї дніпропетровської школи збирали пакунки для військових в АТО – солодощі, фрукти, обереги, малюнки. Крім школярів, смачні подарунки приготували й волонтери.

«Ми освятили ці подаруночки, які будуть передані в АТО, а також дітям на Донбасі, які потребують допомоги. Як каже апостол Петро, робіть добро, доки є час. Ми благословляємо людей, які роблять цю добру, богоугодну справу і молимось за воїнів України, які відстоюють нашу свободу», – сказав священик УПЦ КП, отець Віктор.

Крім того, діти та дорослі Дніпропетровська зібрали й освятили подарунки для дітей українських правоохоронців, вихідців із Донбасу, які залишились вірними присязі та наразі боронять свою землю в складі спеціального підрозділу. Кожен із пакунків підібраний особисто для тієї чи іншої дитини з огляду на її вік та зацікавлення, для кожної дитини виготовили іменну новорічну листівку.

XS
SM
MD
LG