Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко зустрівся з Яценюком і Гройсманом щодо реформ і бюджету


Президент України Петро Порошенко у неділю провів зустріч із прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком та головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом, під час якої вони, зокрема, обговорили плани щодо реформ і зміни до Бюджетного кодексу.

За словами Петра Порошенка, «наступний тиждень буде вирішальним щодо ухвалення законопроектів, які будуть супроводжувати реформи і формувати бюджетний процес». «Це стосується і першочергових видатків, податкових новацій, дерегуляції і відповідних змін до Бюджетного кодексу. Потрібно також буде внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови Уряду задля надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій», – цитує президента його прес-служба.

Петро Порошенко також зазначив, що на найближчому засіданні РНБО потрібно буде розглянути ті статті бюджету, які стосуються оборони і «забезпечення реалізації пріоритетів, що постають у зв’язку з ситуацією на Донбасі».

Наступного тижня народні депутати працюють у комітетах і комісіях, пленарні засідання Верховної Ради триватимуть із 23 грудня.

XS
SM
MD
LG