Доступність посилання

ТОП новини

«Закуповуватимемо те, що дійсно підійде військовим» – Полторак на виставці амуніції


Фото з офіційного сайту Міністерства оборони
Фото з офіційного сайту Міністерства оборони

Міністерство оборони України планує закуповувати для українських військових спорядження, яке перед тим тестуватимуть самі бійці бойових частин. Про це на виставці новинок спорядження та амуніції від вітчизняних виробників у Генеральному штабі Збройних сил заявив міністр оборони Стапан Полторак.

«Запросимо представників з бойових військових частин, щоб вони вибрали собі для пробного носіння зразки черевиків. Закуповуватимемо ті, які їм дійсно підійдуть», – сказав Полторак, додавши, що і тканину польової уніформи теж потрібно буде замінити.

Крім того, заміни потребують і підкладки камуфляжних курток. Після відповідних досліджень і тестування Міністерство оборони закупить більш практичні і теплі зразки підкладок.

Як йдеться на сайті Міністерства оборони, пропозиції на закупівлю спорядження та амуніції подаватимуть міністру до кінця грудня, щоб можна було внести відповідні зміни в бюджет для закупівлі виробів на потреби війська.

Військовослужбовці в зоні АТО неодноразово нарікали на якість спорядження, яке їм виділяє Міністерство оборони в умовах бойових дій, вказуючи при цьому на більш якісні речі, надані волонтерами.

XS
SM
MD
LG