Доступність посилання

ТОП новини

Влада Криму не виключає націоналізації «ДТЕК Крименерго»


Влада анексованого Криму допускає можливість націоналізації підприємства «ДТЕК Крименерго», яке належить структурам українського олігарха Ріната Ахметова. Про це в Сімферополі заявив «міністр» палива та енергетики Криму Сергій Єгоров, повідомляє проект Радіо Свобода сайт «Крим.Реалії».

«Я думаю, все можливо і націоналізація, і примусовий викуп, і просто викуп, і просто домовитися можна. Потрібно в цьому напрямі обов’язково діяти», – сказав він.

За його словами, наразі проводиться збір інформації про наслідки відімкнень та адекватність дій керівництва розподільних електростанцій «ДТЕК Крименерго».

На вихідних у результаті застосування підприємством «Крименерго» графіків аварійних відімкнень електроенергії на всій території півострова ряд міст і районів залишалися тривалий час без електрики.

16 березня 2014 року на території Криму і Севастополя відбувся так званий «референдум» про статус півострова, що стало приводом для Росії заявити про включення Криму до свого складу. Україна, Європейський союз та США не визнали це голосування і вважають, що Росія анексувала Крим.

XS
SM
MD
LG