Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти продовжують порушувати «режим тиші» на Донбасі – штаб АТО


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО заявляють про факти порушення «режиму тиша» з боку проросійських сепаратистів, зокрема протягом сьогоднішнього дня бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військ. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО.

Вранці вони обстріляли зі стрілецької зброї новий термінал Донецького аеропорту, а пізніше населені пункти Станично-Луганське, Гранітне. Поблизу Сокольників бойовики вели вогонь по позиціях українських військ з мінометів. Також на луганському напрямку сепаратисти застосували протитанкові керовані ракети.

«Окрім того, терористи здійснили обстріл зі стрілецької зброї Чернухіно, а з гранатометів Нікішино. У районі села Широкіно, що біля Маріуполя, з одного з банд формувань дезертирували 10 бойовиків зі зброєю. Найманцям не заплатили обіцяну грошову винагороду», – йдеться у повідомленні штабу АТО.

Раніше у Луганській облдержадміністрації повідомили про обстріл населених пунктів Луганщини з протитанкових керованих ракет, мінометів та систем залпового вогню «Град».

З 9 грудня в зоні АТО оголосили «режим тиші». У штабі АТО повідомляють про зменшення кількості обстрілів бойовиків, хоча і проросійські сепаратисти, і українські військові заявляють про порушення «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG