Доступність посилання

ТОП новини

Відімкнення електрики у Криму може затягтися – чинна влада


Одна із кримських родин в Алупці під час відключення електроенергії, 19 грудня 2014
Одна із кримських родин в Алупці під час відключення електроенергії, 19 грудня 2014

Населені пункти Криму можуть бути знеструмлені до 22 години за місцевим часом. Про це заявляв Сергій Єгоров, який називає себе «міністром палива та енергетики Криму», повідомляє Крим.Реалії.

За його словами, мешканцям півострова слід «готуватися до віялових відімкнень по всьому Криму до 22.00».

«У нас о 19.00 буде обмеження перетоків з України до 400 мегават з можливим обмеженням до 350. Якщо ми підвищимо у нас генерацію до 400 мегават, то по Криму доведеться ввести обмеження на 300 мегават – будуть віялові відімкнення», – сказав він.

У середу анексований Крим вдруге за день залишився без світла.

Раніше 24 грудня Крим і Севастополь були повністю позбавлені енергопостачання. Це сталося об 11.20. До 15.00 воно було відновлене в обсязі, який надходив з України зазвичай у денні години.

Станом на 15.00 Крим, за словами Сергія Єгорова, отримував 650 мегават. Пізніше у Криму був введений графік віялових відімкнень.

Як заявив на засіданні уряду міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, вранці 24 грудня Кримський півострів був від'єднаний від електромереж, але потім подачу електроенергії відновили. За його словами, світло у Криму вимикали через порушення лімітів споживання електроенергії на півострові.

XS
SM
MD
LG