Доступність посилання

ТОП новини

До Харкова везуть потерпілих від ДТП військових, 13 людей – вже в місті


ДТП в зоні АТО фото з http://www.unn.com.ua
ДТП в зоні АТО фото з http://www.unn.com.ua

У Харківських лікарнях перебуває 13 постраждалих в ДТП в зоні проведення АТО. До міста везуть також інших постраждалих. Про це, як повідомляє місцевий кореспондент Радіо Свобода, заявив представник регіонального медіа-центру Міноборони у Харкові Олег Плаксій.

Зокрема, в обласному військово-медичному клінічному центрі в Харкові перебуває 11 потерпілих військових, ще 2 людини – в обласній лікарні.

Водночас, як повідомив речник АТО Андрій Лисенко, загалом в аварії отримав поранення різного ступеню тяжкості 21 військовослужбовець.

В шпиталі тривають обстеження, діагностування. Пізніше лікарі обіцяють повідомити про стан потерпілих.

В обласній станції переливання крові кров здають 30 військових курсантів. Приходять з бажанням допомогти і пересічні харків’яни. Однак у центрі наголошують: крові вистачає.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у Донецькій області, в результаті якої загинули військовослужбовці, Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 415 Кримінального кодексу України (порушення правил водіння або експлуатації машин).

5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні АТО зіткнулися військові автомобілі КрАЗ та автобус «Богдан». За попередньою інформацією, ДТП сталася в результаті складних погодних умов.

XS
SM
MD
LG