Доступність посилання

ТОП новини

У Криму замерзло Сімферопольське водосховище


У Криму аномальні морози – Сімферопольське водосховище замерзло
У Криму аномальні морози – Сімферопольське водосховище замерзло

У анексованому Криму аномальні морози призвели до замерзання Сімферопольського водосховища. Як повідомляє кореспондент Крим.Реаліі, у четвер, 8 січня, поверхню водосховища скувала крига.

Сімферопольське водосховище – один з найбільших штучних водойм у Криму, створене у 1954 році. Довжина водосховища 4,6 кілометра, ширина – 0,9, найбільша глибина – 38 метрів. Водосховище постачає воду до Сімферополя і деякі населені пункти району.

У ніч з 7 на 8 січня температура повітря у Криму наблизилася до рекордного мінімуму – у Сімферополі стовпчик термометра опустився до мінус 23 градусів.

Сімферопольське водосховище замерзло
Сімферопольське водосховище замерзло

16 березня за військової і політичної підтримки Російської Федерації в Криму відбувся неконституційний і не визнаний світом референдум про самовизначення Криму. За даними самопроголошеної кримської влади, 96,77% тих, що взяли участь у голосуванні, висловилися за приєднання Криму до Росії.

21 березня президент Росії Володимир Путін підписав закон про приєднання Криму і Севастополя до Росії на правах суб’єктів федерації

XS
SM
MD
LG