Доступність посилання

ТОП новини

Сорос із депутатами говорив про боротьбу з корупцією – Гопко


Джордж Сорос
Джордж Сорос

Представник фракції «Самопоміч» Ганна Гопко повідомила про зустріч народних депутатів України з американським мільярдером Джорджем Соросом, на якій йшлося про обрання голови антикорупційного бюро й ефективність боротьби з корупцією в Україні. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, за її словами, на зустрічі йшлося про співпрацю адміністрації президента, Кабміну й парламенту, про роботу Національної ради з реформ і залучення громадськості.

Також, як заявила Гопко, йшлося про важливість проведення судової реформи і зареєстровані законопроекти, відновлення економіки (інноваційного типу) і створення фонду страхування прямих іноземних інвестицій в Україну, що б вирішило питання надходжень інвестицій навіть у воєнний час і створення нових робочих місць. Крім того, за її словами, сторони обговорили співпрацю з міжнародними інституціями.

Про приїзд Сороса в Україну 12 грудня ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела. Офіційно цю інформацію не підтверджували.

Минулого тижня американський часопис New York Review of Books опублікував статтю авторства мільярдера і філантропа Джорджа Сороса, в якій він презентує свій план порятунку України, завдяки якому можна зібрати для України 50 мільярдів доларів.

XS
SM
MD
LG