Доступність посилання

ТОП новини

Кличко підписав розпорядження про реконструкцію кінотеатру «Жовтень»


Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження КМДА про реконструкцію будівлі цілісного майнового комплексу «Кінотеатр «Жовтень» на вулиці Костянтинівській, 26 у Подільському районі столиці. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

29 жовтня 2014 року у кінотеатрі «Жовтень» на Подолі сталася пожежа. Ліквідація пожежі тривала п’ять годин. Будівля кінотеатру зазнала значних пошкоджень. 31 жовтня депутати Київради на зборах, що відбулися з ініціативи міського голови, вирішили заснувати благодійний фонд «Відновимо разом» для забезпечення фінансування робіт з відбудови після пожежі кінотеатру . Депутати Київради також прийняли рішення про звільнення ТОВ «Кіноман», яке є орендарем приміщень, від сплати оренди на період відбудови кінотеатру. Крім того, Кличко дав доручення Департаменту фінансів КМДА знайти джерела для фінансування робіт з відновлення кінотеатру.

XS
SM
MD
LG