Доступність посилання

ТОП новини

Колесніченко живе у Севастополі і вважає справу проти нього «піар-акцією»


Вадим Колесніченко
Вадим Колесніченко

Народний депутат попередніх скликань від «Партії регіонів» Вадим Колесніченко заявляє, що не знає, за що в Україні проти нього відкрили кримінальне провадження, і називає порушену проти нього справу «піар-акцією», яка має на меті «залякування і шантаж». Про це він повідомив у коментарі Радіо Свобода.

«Оцінюю цю піар-акцію винятково як чергову спробу залякування й шантажу багатьох українців, які живуть в Україні і категорично не згодні з беззаконням тих, хто називає себе демократичною владою і безсоромно обкрадають країну», – заявив Колесніченко.

«Особисто в мене те, що я прочитав в інтернеті про оголошення мене у розшук, безумовно, крім сміху нічого не викликає», – додав колишній парламентар.

Вадим Колесніченко розповів, що, як і раніше, живе у Севастополі. «Однозначно можу сказати, що з точки зору норм Конституції і чинного законодавства немає жодного доказу моєї нібито злочинної діяльності», – наголосив він.

16 січня радник голови СБУ Маркіян Лубківський повідомив, що Вадима Колесніченка, а також народного депутата 7-го скликання Миколу Левченка, оголошено у розшук. Колишнім депутатам інкримінують скоєння злочину за частиною 3 статті 110 Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, яке призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків).

XS
SM
MD
LG