Доступність посилання

ТОП новини

Густий туман рятує Луганщину від обстрілів – Москаль


Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль
Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль

Зранку 25 січня в районі Бахмутської траси, в Попасній, Щасті та Станиці Луганській панує відносне затишшя. Про це на своєму сайті повідомляє голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Зараз (на 11:00) у традиційно гарячих точках Луганщини відносно спокійно. Повного затишшя немає, однак інтенсивність обстрілів зменшилася. Причина, скоріше за все, – густий туман», – інформує керівник області.

У цілому протягом доби контрольована Україною територія Луганської області зазнала 44 обстрілів бойовиків зі зброї різного виду, включаючи артилерію, «Гради», міномети, танки.

«Не обійшлося без загиблих серед мирних жителів. У селі Троїцьке Попаснянського району від вибуху мінометної міни, випущеної «казаками» так званого всевеликого війська донського, загинув 58-річний чоловік. А в місті Попасна від осколків реактивного снаряду з «Граду» смертельних поранень зазнав 50-річний місцевий мешканець», – повідомив Геннадій Москаль.

Сепаратисти намагаються знищити блокпости українських військових на Бахмутській трасі. Зараз крайній повністю контрольований бійцями Збройних сил України блокпост (29-й) розташовується приблизно за 50 кілометрів від Луганська.

XS
SM
MD
LG