Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині запроваджують додаткові заходи безпеки – ОДА


Місце вибуху під судом у Харкові, 19 січня 2015 року
Місце вибуху під судом у Харкові, 19 січня 2015 року

На Харківщині вводяться додаткові заходи безпеки в місцях масового скупчення населення, повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на голову Харківської ОДА Ігоря Балуту.

За його словами, силами підрозділів МВС та охоронних структур Південної залізниці взято під охорону залізничні станції та шляхи, вузлові розв’язки та мости, у місцях масового скупчення населення, супермаркетах, ринках та культурно-розважальних центрах вирішено встановити додаткові засоби відеоспостереження. У Харкові та районних центрах області здійснюються заходи з посиленого патрулювання та охорони громадського порядку.

Балута запевнив, що ситуація в регіоні стабільна.

Крім цього, за даними керівника ОДА, продовжується робота з волонтерськими та благодійними організаціями щодо збору і відправлення гуманітарного вантажу до міста Дебальцевого Донецької області.

19 січня у Харкові неподалік Московського райсуду стався вибух,12 людей постраждало. Вибух біля суду в Харкові кваліфікували як «теракт».

16 січня на Харківщині, на станції Шебелинка був здійснений постріл по залізничній цистерні з пальним, у результаті чого почалася пожежа.

8 вересня, близько 4 години ранку по приміщенню військкомату в Харкові було здійснено постріл із малогабаритного ручного вогнемету. Внаслідок вибуху постраждалих не було.

XS
SM
MD
LG