Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли українських військових і населені пункти 115 разів – прес-центр АТО


Протягом доби проросійські бойовики обстріляли українських військових та мирні населені пункти 115 разів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Протягом ночі противник продовжував обстріли позицій українських військових. Найбільша їх кількість відбулася на Луганському напрямку і, зокрема, по Станиці Луганській. По ній терористи сім разів відкривали артилерійський вогонь, а також по одному разуз «Градів» і танків», – ідеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією прес-центру, на Донецькому напрямку з «Градів» були обстріляні Новомихайлівка, Опитне й Тоненьке, а з мінометів та стрілецької зброї – чотири рази Мар’їнка та одного разу Красногорівка.

«В районах Первомайська та Дебальцевого з «Градів» бандити двічі обстріляли Попасну та Троїцьке, а також Дебальцеве, Новогородське та Луганське. З мінометів та артилерії бойовики вели вогонь по населених пунктах Попасна, Булавінське, Оленівка, Майорськ, Вуглегірськ, Розсадки, двічі Троїцьке, Рідкодуб, Чорнухине», – додали у прес-центрі АТО.

Сепаратисти на своїх сайтах інформують, що «казаки» взяли висоти в районі Дебальцевого, а Бахмутська траса «зачищається», нею «сили ополчення» наближаються до Дебальцевого.

XS
SM
MD
LG