Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики продовжують обстріл Попасної та Щастя, є жертви – Луганська ОДА


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Обстріли населених пунктів на контрольованій Україною території Луганської області тривають, на ранок понеділка найскладніша ситуація в Щасті та Попасній. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

За даними облдержадміністрації, за вчорашній день та минулу ніч Попасну обстріляли близько 15 разів із артилерії та «Градів»

«Стріляли з Первомайська, який окупований козаками так званого всевеликого войска донского. Є прямі влучення снарядів у багатоповерхові будинки, зруйновані й пошкоджені квартири, один зі снарядів влучив у загальноосвітню школу №1. На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення – загинули двоє мешканців райцентру, ще двоє поранені», – йдеться уповідомленні.

Крім того, у облдержадміністрації зазначають, щопрактично не припинявся вогонь бойовиків із Веселої Гори по місту Щастя.

«Прямими влученнями снарядів серйозно пошкоджені дві багатоповерхівки. Під час одного з обстрілів поранені двоє місцевих мешканців – 55-річна жінка та 46-річний чоловік», – повідомляє прес-служба Москаля.

За даними ООН, із середини квітня 2014 року в Україні загальна кількість людських жертв сягнула 5086 осіб. За період останнього загострення ситуації на сході України, з 13 до 21 січня, через бойові дії загинуло щонайменш 262 особи, зазначають у організації.

XS
SM
MD
LG