Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл Авдіївки та Дзержинська загинули троє мирних жителів – МВС


Наслідки обстрілу лікарні на Донбасі, ілюстраційне фото
Наслідки обстрілу лікарні на Донбасі, ілюстраційне фото

У Авдіївці та Дзержинську Донецької області в результаті обстрілу бойовиків загинуло троє мирних жителів. Про повідомив начальник обласної міліції В’ячеслав Аброськінна своїй сторінці в Facebook.

«Усю ніч бойовики обстрілювали Авдіївку та Дзержинськ. Загинуло троє людей. У Дзержинську снаряд терористів потрапив у приватне домоволодіння. Знайдено мертвою жінку 88 років», – написав він.

За його словами, в Авдіївці після огляду руйнувань на вулиці Корольова слідчо-оперативна група міліції виявила сімейну пару, яка загинула в результаті пожежі після попадання снаряду.

Раніше у МВС Донецької області повідомили, що з 11 січня до 21 січня в Авдіївці в результаті обстрілів житлових кварталів та міських підприємств загинуло 2 людини, ще 9 отримали осколкові поранення різної важкості.

У штабі АТО зазначають, що поблизу Донецького аеропорту не припиняються обстріли з мінометів та артилерії населених пунктів, зокрема і Авдіївки.

За даними ООН, із середини квітня 2014 року в Україні загальна кількість людських жертв сягнула 5086 осіб. За період останнього загострення ситуації на сході України, з 13 до 21 січня, через бойові дії загинуло щонайменш 262 особи, зазначають у організації.

XS
SM
MD
LG