Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі затримали групу іноземців із вибухівкою


Фото з сайту управління МВС
Фото з сайту управління МВС

В Одесі правоохоронці затримали автомобіль із трьома іноземними громадянами, які, як підозрюють, причетні до скоєння низки тяжких злочинів. За повідомленням обласного управління МВС, в автомобілі затриманих знайшли вибухову речовину.

«Вказані особи входять до складу організованого злочинного угруповання, яке на території Придністровської Молдовської Республіки та Республіки Молдова скоювали замовні вбивства, вибухи та викрадення людей. Встановлена також їхня причетність до скоєння вибухів та інших особливо тяжких злочинів, скоєних на території Одеси та Одеської області», – поінформували в МВС.

«Під час огляду транспортного засобу правоохоронці вилучили близько 2 кілограмів вибухової речовини «Пластид», детонатори до вибухівки, приладдя для здійснення дистанційних вибухів та пакети з наркотичною речовиною. Крім того, у кожного із трьох затриманих виявлено та вилучено по бойовій гранаті – дві ГДР та одна Ф-1. В подальшому проведеним санкціонованим обшуком за місцем розквартирування вказаних осіб в місті Одеса було також виявлено та вилучено два пістолети з набоями – ТТ і ПМ з глушником», – йдеться в повідомленні управління.

Тривають слідчі дії. У МВС не уточнили, громадянами якої держави є затримані в Одесі особи.

XS
SM
MD
LG