Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: у Вуглегірську тривають бої, населені пункти під обстрілом бойовиків


©Shutterstock
©Shutterstock

Ніч в зоні АТО пройшла тривожно, бойовики періодично обстрілювали позиції українських військових та населені пункти. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

«На Донецькому напрямку з мінометів бойовики обстріляли Верхнє Торецьке та Богданівку, а також Петрівське та Славне. З БМ-21 «Град» була остріляна Михайлівка. На Луганському напрямку вогонь мінометів та артилерії терористів декілька разів вівся по населених пунктах Валуйське, Станиця Луганська, Старий Айдар, Трьохізбенка та Сокольники, а з протитанкових керованих ракет та «Градів» – Старий Айдар, Щастя та Трьохізбенка. В районі Дебальцевого «Гради» противника вели вогонь у напрямку Троїцького, а також самого міста Дебальцевого. З артилерії та мінометів зазнали удару Чернухіне та Рідкодуб», – мовиться в повідомленні.

За даними штабу АТО, бойовики не припиняють обстрілювати населені пункти.

«Гради» терористів вкотре поливали вогнем Водяне та Піски. Також міномети і артилерія бойовиків стріляла по Гранітному. В районі Маріуполя знову активізувалися безпілотники противника, однак ніч у самому місті пройшла спокійно. Ситуація у Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої», – мовиться в повідомленні.

У пʼятницю народний депутат від «Самопомочі», фактичний командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив, нібито Вуглегірськ перейшов під контроль бойовиків, а українські військові утримують лише окремі опорні пункти. Пізніше у штабі АТО цю інформацію спростували.

XS
SM
MD
LG