Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині загинули троє мирних мешканців


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Протягом учорашнього дня й минулої ночі практично не припинялися обстріли Попасної, Станиці Луганської та Щастя, не обійшлося без загиблих серед мирних мешканців та військовослужбовців, повідомили в прес-службі губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

«У Попасній на вулиці Пушкіна зруйнований житловий будинок, 45-річна господарка загинула під уламками, 44-річний чоловік отримав важкі травми, – повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. – Починаючи з 3-ї ночі й до 9-ї ранку, терористи з боку Первомайська неодноразово накривали Попасну й околиці з «Градів». Є руйнуванні в житловому секторі, не працює мобільний зв’язок», – йдеться в повідомленні.

Москаль також повідомляє, що у Золотому вчора реактивні снаряди з «Града» влучили в 2-поверховий житловий будинок.

«Загинули двоє мирних мешканців, ще кілька чоловік отримали поранення. В місті перебиті системи життєзабезпечення, немає ні електроенергії, ні центральної води», – додають в прес-службі голови Луганської ОДА.

Останнім часом ситуація в зоні конфлікту різко загострилася після того, як сили підтримуваних Росією збройних сепаратистів і російських військ вкотре порушили режим припинення вогню і почали масований наступ на позиції українських сил. Українські сили намагаються зупинити цей наступ. Водночас російська сторона звинуватила Київ у проведенні «масштабної операції» на сході України.

XS
SM
MD
LG