Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині за добу загинули 7 мирних мешканців – МВС


За минулу добу масованого артилерійського удару бойовиків зазнали Дебальцеве, околиці Дзержинська і Артемівський район. Станом на першу половину дня 1 лютого відомо про 7 загиблих і 6 поранених мирних мешканці, повідомили в прес-службі УМВС Донецької області.

«Повної інформації по постраждалим поки немає внаслідок перебоїв зі зв’язком. На передовій лінії бойових дій продовжують працювати співробітники міліції», – йдеться в повідомленні.

В Артемівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Зеленопілля Артемівського району під час артобстрілу бойовиками снаряд потрапив в житловий будинок. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, виявила у будинку тіла двох чоловіків: 28-річного місцевого жителя та 47-річного жителя села Курдюмовка Дзержинського міськради.

До міліції від жителя міста Дебальцеве, що зазнав артударів, надійшло повідомлення про те, що в селі Коммуна Артемівського району в своєму будинку загинула під час обстрілу його мати, 1948 року народження.

Один чоловік загинув у місті Дебальцеве і три – в районі Дзержинська.

З травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікувальні установи 6 поранених жителів Авдіївки, Дебальцеве та Артемівського району.

XS
SM
MD
LG