Доступність посилання

ТОП новини

У результаті обстрілу Дебальцева дев’ять жителів поранені – МВС


ілюстраційне фото
ілюстраційне фото

Бойовики продовжують обстрілювати Дебальцеве, внаслідок обстрілу поранені дев’ять мирних жителів, які мали намір залишити місто. Про це повідомляє начальник головного управління МВС в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні в Дебальцевому о 14.50 внаслідок прямого влучання снаряда з боку бойовиків частково зруйновано будівлю міськвиконкому на вулиці Радянській, 81. У цей час біля будівлі збиралися мирні жителі для подальшого виїзду з міста. Поранено дев’ятьох осіб, постраждалих доставили до лікарні Артемівська. Загиблих немає», – повідомив він.

За словами Аброськіна, також унаслідок обстрілу пошкоджено адміністративні будівлі управління залізниці та міськвідділу міліції.

У суботі, 31 січня, через обстріл Дебальцева бойовиками загинуло 12 людей. Начальник головного управління МВС у Донецькій області В’ячеслав Аброськін тоді зазначив, що «терористи не припиняють обстрілу житлових кварталів міста», а волонтери та міліція під вогнем бойовиків вивозять мирних жителів.

31 січня прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що через загострення ситуації із обстрілом бойовиками Дебальцева Донецької області евакуйовано близько тисячі жителів.

XS
SM
MD
LG